מושיק לין הוא קריקטוריסט פוליטי בעיתון "ידיעות אחרונות", מאייר ספרים ומרצה לתקשורת חזותית באוניברסיטת בן- גוריון.
המפגש משלב בין סיפורו האישי של האמן לבין סיפורה של הקריקטורה כשפה אמנותית ותקשורתית. במפגש, נוגע מושיק בנקודות כמו: ייחודה של הקריקטורה, קריקטורת דיוקן, קריקטורה כשפת איור בספרי ילדים, קריקטורות פוליטיות וקומיקס. מושיק מעלה גם את השאלות: האם יש לקריקטוריסט קווים אדומים, וכן מהו הומור, מהו הומור שחור ומהו מקומן של קריקטורות בתקשורת הישראלית.
המפגש כולו מלווה בקריקטורות, שמושיק מצייר במחשב הנייד שלו ומקרין על מסך גדול, מה שמאפשר לילדים להתוודע גם אל תחום הציור הדיגיטלי (ציור באמצעות תוכנת מחשב) לצדם של כלי הציור הקלסיים. השימוש במחשב מעניק לתלמידים הזדמנות להיות שותפים לתהליך היצירה עצמו, כמו גם לראות גלריה שלמה (ועדכנית) של יצירות האמן, ואפילו את הקריקטורה שצייר מושיק לעיתון של אותו יום.
המפגשים לכיתות א׳-ה': במפגשים אלה, בנוסף לסיפורה של הקריקטורה באופן כללי, יושם דגש על החיבור שבין סיפורים, ספרים וקריקטורות.
המפגשים לכיתות ו׳-י״ב: במפגשים אלה יתקיים דיון באמנות הקריקטורה ויושם דגש על הקריקטורה העיתונאית. כלומר, זו שמשלבת את עולם הציור עם תחום ההומור כדי להגיב על אירועים אקטואליים.
המפגשים מבוססים על דו-שיח רצוף בין האמן לבין הילדים.
מבחר מיצירותיו של מושיק לין:
סל תרבות ארצי הוא תוכנית חינוכית האחראית על חשיפת תלמידי ישראל לתרבות ואמנות כחלק ממערכת החינוך הפורמאלי.
תוכנית סל תרבות ארצי מקנה לתלמידים מגיל הגן ועד י"ב, כלים לצפייה מודעת ובעלת משמעות בששת תחומי האמנות – תיאטרון, מחול, מוזיקה, קולנוע, ספרות ואמנות פלסטית.
התוכנית משותפת למשרד החינוך, לחברה למתנ"סים ולרשויות המקומיות.
התוכנית פועלת החל משנת 1987.